Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Universidad de Chile Fan Token,  Şili’nin Santiago kentinde kurulan ve ülkenin en üst düzey futbol ligi Primera División’da mücadele eden Universidad de Chile’nin resmi taraftar token’idir. Ulusal liglerde 17 şampiyonluk ve 4 kupa şampiyonluğu bulunan Universidad de Chile, maçlarını  Şili Ulusal Stadyumu’nda oynuyor.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Nedir ve Ne İşe Yarar?

UCH token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir, Universidad de Chile oyuncularıyla bir araya gelebilir ve çeşitli avantajlara erişebilir.

Universidad de Chile taraftarları, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. UCH sahipleri oyuncularla buluşabilir, antrenman sahasında yer alabilir. Socios ve Universidad de Chile kulübünün gelecekte UCH token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Nereden Alınır?

UCH Fan Token şu anda ChilizX platformunda işlem görüyor. Bu platformda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla UCH satın alabilirsiniz.

UCH Fan Token 28 Nisan 2021 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Fiyat Tahmini 2023

UCH Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında UCH Fan Token fiyatının minimum 0,43 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. UCH Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,55 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,68 dolar seviyesinde.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Fiyat Tahmini 2024

UCH Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında UCH Fan Token fiyatının minimum 0,57 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. UCH için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,74 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1 dolar seviyesinde. 

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Fiyat Tahmini 2025

UCH geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında UCH Fan Token fiyatının minimum 0,83 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. UCH için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,06 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,48 dolar seviyesinde.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Fiyatı ve Grafiği

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 UCH Fan Token 2,08 TL‘den işlem görüyor. UCH token fiyatı son 24 saat içerisinde -6.60% değişim gösterdi. UCH token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 26 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 108,987 dolar seviyesinde.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 UCH Cup Fan Token $ 0.060684 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle UCH token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 43,87 dolarla kaydetti. Bununla birlikte UCH token yılın en düşük seviyesini ise 0,32 dolarla belirledi.

Universidad de Chile Fan Token (UCH) Token Grafiği

Anlık olarak güncellenen UCH Fan Token grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte UCH Cup Fan Token son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

Microsoft’un Yatırım Kolundan Space and Time’a Yatırım

Blockchain, kripto ve teknoloji: Günümüzde yatırımcıların odak noktası hâline gelen bu üç sektör, hızla büyümeye devam ediyor. Bazı şirketler ise bu üç sektörün oluşturduğu Venn şemasının tam ortasında yer alıyor. Yatırımcıların bu şirketlere yaklaşımını ise tahmin etmek zor değil. Bu alanda yer alan ve merkeziyetsiz bir veri platformu olarak karşımıza çıkan Space and Time, 20 ...

Bağlantıyı kopyala