Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

Ünlü isimden cesur Bitcoin tahmini: İmkansız mı?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto girişimi Apollo’nun kurucu ortağı Thomas Fahrer, bankaların Bitcoin’e yaklaşımı ve spot Bitcoin ETF’lerin etkisiyle BTC fiyatının 5 milyon dolara ulaşacağını öne sürdü.

Kripto para piyasasının hızla gelişmesi ve artan kullanıcı sayısı, küresel çapta yankı uyandırdı. Geleneksel finansın aktörleri de Bitcoin’in durdurulamaz bir gelişim içerisinde olduğunu kabul etti. Özellikle spot Bitcoin ETF’lerin kurumsalları çekmesi, Bitcoin’in gelecek yıllarda daha fazla benimseneceğini düşündürttü.

Apollo kurucu ortağı Thomas Fahrer de benzer bir görüşe sahip. Fahrer, artan kurumsal ilginin ve bankaların yaklaşımının Bitcoin’i ileriye taşıyacağını düşünüyor. Fahrer, BTC‘nin 5 milyon dolar olacağını öne sürdü.

BTC bitcoin

Bitcoin (BTC) güçlenmeye devam ediyor

Kripto paraların lideri Bitcoin (BTC), 1 Mayıs’tan bu yana yüzde 16’nın üzerinde yükseliş yaşadı. BTC’nin yükselişinde, spot Bitcoin ETF’lere artan talep önemli bir etmen oldu. Geleneksel finansın önemli aktörleri, SEC’ye sundukları raporlarda spot Bitcoin ETF yatırımlarından bahsettiler. Bankacılık devi Morgan Stanley, Grayscale’in en büyük ikinci hissedarı olarak kayıtlara geçti.

bitcoin

Apollo kurucu ortağı Thomas Fahrer, gece saatlerinde X üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Fahrer, Michael Saylor’un bir tweet’ini alıntılayarak Bitcoin ile ilgili görüş bildirdi.

Fahrer, Saylor’un “Wall Street Bitcoin’i istiyor, Temsilciler Meclisi Bitcoin’i istiyor ve şimdi Senato da Bitcoin’i istiyor.” tweet’ini alıntıladı. Bu yoruma görüş bildiren Fahrer, “Bitcoin’i 5 milyon dolara çıkaracak katalizörlerin kutsal üçlüsü neredeyse tamamlandı.” dedi.

Fahrer, Spot Bitcoin ETF’lere artan talebi, Finansal Muhasebe Standartları Kurulu’nun (FASB) gerçeğe uygun değer muhasebesi kurallarını ve bankaların Bitcoin’i teminat olarak saklamasını yükseliş sinyali olarak yorumladı. Ünlü isim, BTC’nin bu üç önemli etmen eşliğinde 5 milyon dolara yürüdüğünü aktardı.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Hırsızda Vicdan Aramak!

Soygun yılında mücadelesini bırakmışlar, bugün aynısını yapıyor.Soyulan yatırımcı, soyulan dünya insanı mücadeleden bıkmış, dayanacak gücü kalmamış, hırsızda vicdan aramaya başladı.Varlıklarına sahip çıkmamış, vaktini işine vermemiş, kendini geliştirmemiş, vaktinin çoğunu elindeki telefona ayırmış, sağa sola laf yetiştirmeyi kendine görev edinmiş, üç beş kuruşuyla al-sat yaparak para kazanma hayali kurmaya devam eden, yeni dünya sistemini kavrayamamış, ne ...

Bağlantıyı kopyala