Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

VanEck CEO’su: Müşterilerimizin Bitcoin (BTC) ETF’ine Yoğun Bir Talebi Var

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

VanEck CEO’su Jan van Eck yaptığı açıklamada, müşterilerinin Bitcoin (BTC) ETF’i için yoğun bir talebinin olduğunu ifade etti.

CNBC’ye konuşan Eck, şirketin kripto para birimini alanına Bitcoin performansını takip eden bir borsa yatırım fonu aracılığıyla girme planı olduğundan söz etti.

VanEck, daha önce birkaç ETF başvurusu gerçekleştirmişti. Ancak şirket önceki girişimlerini geri çekti ve yapmış olduğu son ETF başvurusu ise SEC tarafından iki defa ertelendi.

VanEck, SEC’in konuyla ilgili kesin kararını beklerken, hafta başında Bitcoin vadeli işlemler yatırım fonu için izahname taslağı sundu.

Bitcoin Strateji Fonu, Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine, havuzlanmış yatırım araçlarına ve lider kripto para birimi ile ilişkili olan ETP’lere yatırım gerçekleştirecek. Bu fon doğrudan Bitcoin’e bir yatırım yapmayacak. Bu sebepten ötürü VanEck CEO’su, SEC’in Bitcoin ETF’i onayına odaklanması gerektiğini düşünüyor.

VanEck’in Bitcoin Strateji Fonu’nun direkt olarak Bitcoin’e yatırım yapmaması, SEC’in ETF ile ilgili olarak daha hızlı bir biçimde karar vermesine neden olabilir.

SEC, Bitcoin ETF’i ile ilgili başvuru kararlarını ertelemeyi sürdürürken, Kanada ve Brezilya’da Bitcoin ETF’i onaylandı.

Yazar: Cem Yavuz

Samson Mow: Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor!

Bitcoin maksimalisti olan Jan3 şirketinin kurucusu Samson Mow, BTC hakkında çarpıcı bir fiyat tahmininde bulundu. Mow, Mt Gox sürecine de değindi. Mow, X üzerinden yaptığı paylaşımlar ile kripto topluluğunun ilgisini çekmeye devam ediyor. Büyük bir kitleye erişen Mow, bu yılın başlarında yaptığı 1 milyon dolarlık tahminini yineledi. Jan3’ün kurucusu, “Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor.” dedi. ...

Bağlantıyı kopyala