Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

VeChain, Amazon Web Services ile Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe birçok farklı alandan şirket ortaklık haberleri ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Son olarak çıkan haberler göre; VeChain, Amazon Web Services ile teknolojik ortaklık kurduğunu duyurdu. Söz konusu bu hamle ile beraber VET de kısa süre içinde yüzde 9 yükseldi.

VeChain, Amazon Web Services ile El Sıkıştı

Kripto para piyasası hızla gelişme kaydederken bu alandaki ortaklıklar da artış gösteriyor. VeChain, Amazon Web Services ile teknolojik ortaklık kurduğunu duyurdu.

vechain amazon web services ile ortaklik kurduadd

Blockchain tabanlı karbon yönetimi hizmeti sunmayı hedefleyen VeCarbon’un, çeşitli endüstriler ve işlerde çok sayıda başarılı kullanım çözümleri oluşturmayı denediği belirtiliyor. Yapılan açıklamada, önümüzdeki yıllarda büyük ölçekli depolama ve analitik çözümler gerektireceği belirtilen VeCarbon’un Amazon Web Services ile ortaklık kurmasının önemli olduğu belirtildi.

Son olarak VeChain (VET) haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 0,02805061 dolardan işlem görüyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Hintli Youtuber İkinci Kez Bitcoin (BTC) Dolandırıcılarının Eline Düştü

Hindistan’ın en tanınmış Youtuber’larından birinin YouTube hesabına el konuldu ve suçlular bu hesaptan Bitcoin bağışları istemeye başladı. Bu durum üzerine Twitter kullanıcıları, Youtuber’a esprili görseller göndermeye başladı. Bitcoin Dolandırıcıları Tarafından Saldırıya Uğrayan Ünlü Hintli YouTuber  Hindistan’da Ajey Nagar olarak da bilinen YouTuber Carryminati, ikinci hesabı hack’lendikten ve dolandırıcılar bu hesaptan Bitcoin bağışları istemeye başladıktan sonra, ...

Bağlantıyı kopyala