Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

VeThor Token (VTHO) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Vethor token (VTHO) dünyadaki gerçek ekonomik problemleri çözmeyi hedefleyen bir kripto para projesidir. Proje kapsamında oluşturulan Vethor ekosistemi gücünü topluluğundan ve kullanıcılarının aktivitelerinden alıyor. Herkesin kullanımına açık bir blockchain ağı olarak işlev gösteren Vethor, VeChain Thor blockchain ağında yer alıyor. VeChain ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için sitemizde yer alan içerikleri inceleyebilirsiniz. Bu içerikte VeThor token (VTHO) ekosisteminin özelliklerine ve kripto para piyasasına katkılarına değineceğiz. Ayrıca ekosistemde kullanılan kripto para VTHO token’lere yönelik de birtakım verilere bu içerik boyunca yer veriyor olacağız.

VeThor token (VTHO), VeChainThor ana blok zinciri tarafından kullanılan iki tokenden biridir. VeChain ilk olarak 2015’te piyasaya sürülmüştü. Bu kripto para daha sonra 2018 yılında köklü bir yeniden markalaşma sürecinden geçti. VeChain Token (VET) söz konusu blockchain platformu için yerel token iken, VeThor Token (VTHO) ise blok zincirin genel işlevselliğinde önemli bir rol oynuyor. Bu içeriğimizde VET token’lerden ziyade Vethor token (VTHO) ile ilgileneceğiz. VeThor Token (VTHO) VeChainThor blok zincirinin işlevselliğini temin eden bir VIP-180 Standard token’idir. Bu kripto paranın birincil amacı, blok zincirindeki süreçleri ve işlemleri kolaylaştırmak olarak ifade ediliyor. Ayrıca VTHO token’ler söz konusu blockchain ağının akıllı sözleşmelerle ilgili kısımlarına işlevsellik kazandırıyor.

VeThor token

VeThor Token (VTHO) Ne Zaman Çıktı?

Sunny Lu, VeChain’in kurucusu ve CEO’sudur. Bu ismin rofesyonel kariyeri boyunca birkaç büyük başarıya imza attığını görüyoruz. Lu 2009 yılında Bacardi Çin’in bilgi teknolojileri müdürü olarak göreve başladı. Bir yıl sonra dikkatini moda dünyasına çevirdi ve Louis Vuitton adlı dünyaca ünlü bir diğer markanın baş teknik sorumlusu oldu. Görüldüğü üzüre Lu dünyaca ünlü markaların bilgi teknolojileriyle ilgili işlerinde başrol oynuyor. 2014 yılında şirketin bilgi teknolojileri bölümüne geçerek Louis Vuitton markasının Çin CIO’su oldu. Sunny Lu’nun kariyeri boyunca başarılara imza atmış olması VeChain’in de geleceğine ışık tutuyor. Bir yıl sonra, 2015 yılında VeChain fikri doğdu ve Sunny Lu şirketi kurdu. Önceleri VeChain, Çin’in blok zinciri endüstrisindeki en büyük güç merkezlerinden biri olan Bitse’nin bir yan kuruluşuydu. Daha sonra Sunny Lu, Bitse’den ayrıldı ve VeChain kendi başına bir girişim haline geldi. 2018’de şirket, VeChainThor blok zincirini ve VeThor token’ini oluşturmayla sonuçlanan önemli bir yeniden markalaşma sürecinden geçti. Bu yeniden markalaşma sürecinin başarıyla sonuçlandığını görüyoruz.

VeThor Token (VTHO) Fiyatı Nedir?

VeChain blockchain ağının kripto paralarından birisi olarak bilinen Vethor token’lerin (VTHO) fiyatına birlikte göz atalım. Vethor token’lerin fiyatıyla ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilmek mümkün. Ekip tarafından projenin tanıtımı adına detaylı evraklar hazırlanmış. Bu evraklarda yer alan veriler incelendiğinde Vethor token’ler ile ilgili olarak da ilgi çekici gerçeklere ulaşmak mümkün. Bunlara göre VTHO token’ler piyasaya toplamda ne kadar arz edilecek belirli değil. Yani token’in arzı sınırlandırılmamış. Ancak toplam arz 42 milyar civarında ifade edilmiş. Bu miktarın tamamının dolaşıma dahil edildiği bilgisine coinmarketcap üzerinden ulaşabilmek mümkün.

VTHO token

VeThor Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VTHO token [mcryptocoin=”VTHO” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. VTHO token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”VTHO” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. VTHO token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”VTHO” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”VTHO” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

VeThor Token Kaç Dolar?                      

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VTHO token [mcryptocoin=”VTHO” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle VTHO token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 23,8 dolarla kaydetti. Bununla birlikte VTHO token yılın en düşük seviyesini ise 3 dolarla belirledi.

VTHO

VeThor Token (VTHO) Nasıl Çalışmaktadır?

VeThor Token (VTHO), VIP-180 Standard token olması nedeniyle diğer kripto paralardan ayrılır. VeChain Token (VET), VeChain blockchain ağında birincil transfer token’i olarak işlev görüyor. VTHO ise, VeChainThor blockchain ağının ayrılmaz bir parçasıdır. Blok zincirinin çift token’li tasarımı, kullanıcıların her iki token’le de sürece dahil olabilmelerine izin veriyor. Böylece blockchain ağındaki kullanıcılara çeşitlilik kazandırılıyor.

VeThor token’lerin nasıl çalıştığının yanıtını ararken elbette ki VeChainThor blok zincirinden de bahsetmek gerekiyor. Bu blockchain ağı artırılmış işlem hızlarına ve açık kaynaklı bir tasarıma sahip. Üstelik bu ağın geliştiricilerin çalışmalarını bir araya getirmelerine olanak tanıyan yenilikçi bir yapıyı da benimsediğini görüyoruz. Bunların yanı sıra VeChainThor token’ler katılımcıların çok taraflı ödemeleri ve çok görevli işlemleri düzenlemesine olanak tanıyan meta-işlem özellikleri geliştirdi. Bu çok yönlülük, her seviyedeki kurumsal kullanıcıların blok zinciri özelliklerinden faydalanmalarını sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak, VeChainThor ağı, VET’nin piyasa değeriyle doğrudan ilgili olmayan VTHO tokeni sayesinde işlemler ve akıllı sözleşmeler yürütebiliyor. Yani söz konusu ağın çift token’li bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün.

VeThor Token (VTHO) Nasıl Satın Alınır?

VeThor token satın almak isteyen kullanıcıların çeşitli kripto para borsalarından faydalanabileceklerini söyleyebiliriz. Bu borsaların başında dünyaca ünlü isim Binance geliyor. Ayrıca Gate.io, MEXC, Crypto.com, Bitvavo ya da Bitrue gibi diğer borsaların da VTHO token alım satım işlemlerine olanak sunduğunu görüyoruz. Kullanıcılar bahsi geçen borsalardan herhangi birisini tercih ederek desteklenen kripto para işlem çiftleriyle VTHO token sahibi olabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Silk Road Nedir?

Silk Road, kripto para piyasasının ilk yıllarında faaliyet göstermiş ve yasadışı birçok eyleme sahne olmuş bir platform olarak biliniyordu. Kara para aklamadan yasa dışı ürünlerin alım satımına kadar uzanan eylemlere ev sahipliği yapan Silk Road tarihe ismini maalesef ki olumsuz bir şekilde yazdırdı. Öyle ki Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) bu platformun faaliyetlerine 2013 yılında ...

Bağlantıyı kopyala