Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Visa Yöneticisi: NFT’ler Kripto Ekosistemini Havalı Hale Getirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Visa Kripto Başkanı Cuy Sheffield, son zamanlarda popülaritesinde ciddi bir artış gözlemlenen NFT sektörü sayesinde kripto paralara yatırım yapmanın havalı hale geldiğini söyledi.

Cuy Sheffield, Singapur Fintech Festivali’nde yaptığı bir konuşmada; kripto sektörüne tamamen yeni bir ana akım kullanıcı sınıfının akın ettiğini söyledi. NFT‘lerin müzik, sanat ve kültür gibi farklı ilgi alanlarının olmasının, kripto cüzdanı oluşturan kişileri alana çektiğini belirtti.

Cuy Sheffield konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto kültürel hale geliyor, giderek daha havalı oluyor. Eskiden kriptoya yatırım yapıyorsanız, biraz garip görülüyordunuz.

Visa Yöneticisi Kendisini NFT Meraklısı Olarak Tanımlıyor

Visa Kripto Başkanı Cuy Sheffield, eğlence sektörünü NFT teknolojisiyle bir araya getirmenin sonucunda kripto cüzdanların sdece dijital varlıkların saklandığı bir yer olmaktan çıkacağını düşünüyor. Bu sayede cüzdanlar, kullanıcıların ilgi alanlarına uygun yeni içerikler bulabileceği uygulamalar haline dönüşebilecek.

visa yoneticisi nftler kripto ekosistemini havali hale getirdi

Visa’nın kripto başkanı, kendini NFT meraklısı olarak tanımlıyor. Bu arada şirketin de Ağustos ayında 49.50 ETH ödeyerek CryptoPunk 7610’u alarak NFT hamlesine öncülük ettiğini hatırlatalım. Sheffield, söz konusu adımın “küresel bir markanın NFT satın alması, saklaması ve kullanması için gereken altyapı gerekliliklerini birinci elden anlamak için” atıldığını söyledi. 

Yazar: Sena Karakılıç

Mask Network (MASK) Nedir? MASK Coin Yorum ve Geleceği

Mask Network (MASK), API’lere veya merkezi sunuculara ihtiyaç duymadan daha güvenli, sansüre dayanıklı bir internete erişim sağlamak için Web 2.0 ile Web 3.0 arasında köprü kurar. Mask Network, geleneksel ve merkezi olmayan sosyal ağlarda merkezi olmayan uygulamalara (dApp’ler) erişmenin yanı sıra, kullanıcıların sorunsuz bir şekilde şifreli mesajlar ve kripto paralar göndererek Web 3.0 dünyasına erişmelerini ...

Bağlantıyı kopyala