Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Vitalik Buterin’den 3AC Kurucusuna Göndermeli Paylaşım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ethereum‘un tepe ismi Vitalik Buterin, Twitter üzerinden sık sık paylaşımlar yapıyor. Buterin’in son paylaşımı da Gitcoin ile ilgili oldu. Ancak Vitalik Buterin, Gitcoin ile ilgili tweetinde Three Arrows Capital’in (3AC) kurucusu Zhu Su’ya da gönderme yaptı.

Vitalik Buterin’den 3AC Kurucusuna Gönderme

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, kripto ile ilgili şirketlere ve yatırımcılare, küçük geliştiricilerin kendi projelerini yapmasına imkan sağlayan Gitcoin‘e yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Ancak, bu çağrı sırasında, Three Arrows Capital’in kurucusunun yatırımcıları etkilemek için bir süper yat aldığı haberlerin değindi.


Buterin’in tweetinde şu sözler dikkat çekiyor:

“İnsanları etkilemek için 50 milyon dolar yakmanın bir süper yat satın almaktan çok daha onurlu yolları var”

Buterin, bu yat örneği ile birlikte Gitcoin’e yatırım yapan partnerlerin listesini paylaştı.

U.Today‘in haberine göre, hikayenin en gülünç yanı, Zhu Su’nun büyük bir satın alma yapmak için borç para kullanması. Bunun sonrasında teminatsız pozisyonları üzerindeki muazzam baskı oluştu ve tasfiyeler arttı. Bu yüzden de zarar, Three Arrows Capital tarafından karşılanamadı.

Son birkaç haftada Three Arrows Capital ve Celsius gibi büyük kurumsal yatırımcıların yaşadığı tasfiyeler, kripto para piyasasını da derinden etkiledi. Şimdilerde piyasa, düşüşten toparlanmak için uğraşıyor. Bu süreçte, yatırımcılarını çeken birçok trader ve yatırımcı da oldu. Bu hamle stablecoin’lerin pazardaki hakimiyetini de artırdı. Konuya ilişkin verileri ve detayları haberimizde okuyabilirsiniz: https://www.btchaber.com/stablecoin-hakimiyeti-ath-yapti/

Yazar: Hazal Orta

Stablecoin’ler için beklenti büyük: Circle CEO’su konuştu

Circle CEO’su Jeremy Allaire stablecoin’lerin gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu. Allaire, yaptığı cesur tahmin ile dikkatleri üzerine çekti. Stablecoin ihraççısı Circle’ın CEO’su olan Jeremy Allaire, kripto ve stablecoin’lere dair iyimser duruşuna açıklık getirdi. Geçtiğimiz gün X üzerinden açıklamalarda bulunan Allaire, stablecoin’lerin 10 yıl içinde önemli bir büyüme gerçekleştireceğini savundu. Stablecoin’ler 10 yıl içinde önemli bir yere ...

Bağlantıyı kopyala