Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Voyager’ın Varlıkları Binance US Tarafından Alınacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası FTX’in iflasının ardından birçok kripto odaklı şirket satın alma işlemleri ile gündemde yer almaya başladı. Son olarak çıkan haberlere göre; Binance’in iflas etmiş kripto komisyoncusu Voyager’ın varlıklarını 1 milyar dolarlık anlaşmayla satın alacak.

Voyager Digital, Binance US’e Varlıklarını Sattığını Duyurdu

Binance’in ABD merkezli Voyager için yaptığı teklifin ulusal güvenlik endişeleri nedeniyle reddedildiğini de bildirmişti. Bunun yanında FTX’in geçen hafta iflas başvurusunda bulunacağını açıklamasının ardından Voyager, şirket için teklif verme sürecini yeniden başlattığını ve alternatif teklif verenlerle aktif görüşmelerde bulunduğunu söylemişti.

voyagerin varliklari binance us tarafindan alinacaksddsf

Son olarak belirtmek gerekirse Voyager Digital, Binance.US’nin varlıklarını satın alması için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Binance.US CEO’su ve Başkanı Brian Shroder konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Teklifimiz, müşterilerin önce gelmesi gerektiği şeklindeki yol gösterici ilkemizin bir yansımasıdır. Amacımız basit: Kullanıcılara kripto para birimlerini mümkün olan en hızlı zaman çizelgesinde iade edin. Seçimimizin, müşterilerin kendi hataları olmaksızın haksız yere sürüklendiği sancılı bir iflas sürecini sona erdirmesini umuyoruz. 

Yazar: Sena Karakılıç

Merkez bankaları altına hücum ederken BTC’nin yıldızı parladı

Dünya genelindeki merkez bankaları 2024 yılında rekor seviyede altın stoklamaya başladı. ABD doları hakimiyetinden kurtulmak isteyen merkez bankaları altın rezervlerini artırırken, BTC ise yıl boyunca altına kıyasla daha fazla kazandırmaya devam etti. Makroekonomik analiz platformu Kobeissi Letter’ın 2 Eylül’de X üzerinden yaptığı paylaşımda merkez bankalarının 2024 yılının ilk yarısında yaptıkları 438 tonluk altın satım alımın ...

Bağlantıyı kopyala