Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

VRA Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

VRA Coin, Verasity adı verilen bir blokchain platformunda kullanılan kripto paradır. Verasity platformu kullanıcılarının elektronik sporlar ve video sektörlerinde işlemler yapabilmelerine imkan sağlıyor. Kullanıcılarına çeşitli gereklilikler karşılığında ödüller sunan platform taraftarlarını her geçen gün daha da artırıyor. Vadettiği önemli hedefler sayesinde kripto para severlerin dikkatini çekmeyi başaran bu platform kısa bir süre içerisinde hiç de fena olmayacak başarılara imza attı. Ekibin gerçekleştirdiği ortaklıklar da projenin başarılı bir şekilde yol haritasına devam edebilmesine yardımcı oluyor. Bizler bugün bu yazımızda Verasity platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik bu platformun kripto parası VRA coin’ler hakkında da birtakım dikkat çekici verileri yine bu yazıda paylaşacağız.

Verasity (VRA), video reklamcılığı ve NFT sahtekarlığı sorunlarını çözmeyi planlayan yenilikçi bir blockchain platformudur. Verasity’nin sahip olduğu benzersiz bir patentli konsensüs mekanizması bulunuyor. Proof of View (görüş kanıtı) adı verilen bu algoritma sayesinde platform sorunsuz ve verimli bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Verasity’nin ürün grupları birden fazla sektöre yayılıyor. Ancak bu ürünlerin tümü temelde Proof of View algoritmasından faydalanıyor. VRA coin ise platformda kullanılan kripto para olarak dikkatleri çekiyor. VRA coin’ler çevrimiçi çeşitli oyun ve video alım satım işlemlerinde kullanılyor. Platformda gerçekleşen işlemlere dahil olmak için ana para birimi olarak kullanılan VRA coin’lere sahip olmak gerekiyor. Bu kripto paranın saklanması ihtiyacı için blok zinciri ağında VeraWallet adında bir uygulama geliştirilmiş.

VRA

VRA Coin Ne Zaman Çıktı?

18 Mayıs 2018’de kurulan Verasity (VRA), içerik üreticilerinin çalışmalarından daha fazla gelir elde etmelerini hedefledi. VRA coin’lerle çalışan bu platform aynı zamanda reklam verenlerin reklam harcamaları konusunda daha kaliteli hizmetler elde etmesini de istiyor. Verasity ekibi hedefine ulaşabilmek adına adil bir sistem oluşturmayı amaçlayarak yeni nesil video paylaşım platformu meydana getirdi. Faaliyetlerine ilk başladığı andan itibaren büyük bir yankı uyandıran bu platform kısa sürede büyük bir başarı elde etmeyi başardı. Sektörde yer alan gerçek sorunlara yönelik geliştirilen bu başarılı platform kullanıcılarına hizmetler sunmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Proof of View adı verilen bir protokolü kullanan VRA coin’ler elektronik spor alanında varlık göstermek istiyor. Verasity tüm dünyada yaygın bir şekilde oynanan PUBG Mobile gibi popüler oyunları platformuna dahil etmek istiyor. E-spor turnuvalarını içeren profesyonel bir oyun akış platformu olan esportfightclub.com gibi isimler Verasity ile birlikte çalışıyor. Projenin whitepaper dosyası,web sayfası ve Verasity’nin diğer tüm ürünlerini tek bir platformda birleştirmek istenmiş. Bu platformun kullanıcı sayısı arttıkça ekosistem de gittikçe büyüdü. Kullanıcılar ekosistemde gerçekleştirdikleri izleme, abone olma ya da buna benzer eylemleri karşılığında zaman zaman VRA coin cinsinden ödüller kazanabiliyor. Bunun gibi uygulamalar platformun dinamik kalmasını sağlayan teşvik edici unsurlar arasında gösterilebilir.

VRA Coin Fiyatı Nedir?

VRA coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Verasity ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar sürdürüyor. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer vermiş. Genellikle piyasadaki güvenilir projelerin buna benzer evraklar hazırladığını biliyoruz. Whitepaper dosyası olarak da bilinen bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği bilgiler bulunuyor. Burada hem teknik verilere hem de basit piyasa verilerine rastlıyoruz.

VRA Coin Nedir

Whitepaper dosyasına göre VRA coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edilecek öğreniyoruz. Buna göre VRA coin miktarı toplamda 10 milyar 356 milyon civarını geçmeyecek. Toplam arzın şimdiye dek yalnızca %43’ünü dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu oran yaklaşık olarak 4,47 milyar VRA coin’e  karşılık geliyor.

VRA Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VRA fiyatı 0,098697 TL TL‘dir. Ayrıca 1 VRA $ 0.002883 dolardır. 1 VRA karşılığında 0,098697 TL Türk Lirası veya $ 0.002883 dolar alınabilmektedir.

VRA Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VRA Coin $ 0.002883 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle VRA coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,087 dolarla kaydetti. Bununla birlikte VRA coin yılın en düşük seviyesini ise 0,00058 dolarla belirledi.

VRA Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Verasity platformunun kripto parası VRA coin, Proof of View adı verilen özgün bir konsensüs algoritması aracılığıyla çalışıyor. Platformun temel amacı içerik geliştiricilerini daha iyi imkanlarla buluşturmaktır diyebiliriz. Öte yandan değeri milyarlarca dolara ulaşmış elektronik spor sektöründe takip edilen bir platform haline gelmek de Verasity platformunun hedefleri arasında yer alıyor. Çok sayıda başarılı ortaklık elde ettiği bilinen bu platform kullanıcılarını heyecanlandıran bir potansiyele sahip. Elbette piyasada gelecekte nelerin olacağını kestirmek güç.

VRAA

VRA Coin Nasıl Satın Alınır?

VRA coin satın almak isteyen kullanıcılar belirli kripto para borsalarını tercih edebilir. Başta Bittrex olmak üzere KuCoin, Gate.io, Bithumb, Uniswap ya da Okex gibi küresel ölçekte çok fazla sayıda işlem gerçekleştiren isimler bu kripto paraya platformunda yer veriyor. Kullanıcılar sözgelimi Bittrex borsasından ETH, BTC ya da USDT gibi kripto paralarla VRA satın alabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Bitcoin Ar-Ge Merkezi Vinteum, Brezilya’ya Genişliyor

Kripto şirketleri Latin Amerika genişlemelerine devam ediyor. Kâr amacı gütmeyen kuruluş, Latin Amerika’daki geliştiricileri desteklemek için Brezilya genişlemesini duyurdu. Vinteum, Brezilya Operasyonlarına Başlıyor Brezilya ve daha geniş olarak Latin Amerika bölgesindeki Bitcoin geliştiricilerini destekleme amacına sahip olan, kâr amacı gütmeyen bir Bitcoin araştırma ve geliştirme merkezi Vinteum, operasyonlarına başladı. Şirketin Brezilya operasyonlarını Lightning Labs kurucu ...

Bağlantıyı kopyala