Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Web 3 ve Blockchain Yeteneklerine 167 Bin Dolar Maaş!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla Kripto Bülten‘in yeni bölümü yayında. Bu hafta Kripto Bülten’de Web3 ve Blockchain konuları ele alındı.

Nelerden Bahsedildi?

Web3’ün temelindeki blockchain, maddi dünyanın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Söz konusu teknoloji, özellikle Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısında iki önemli rol oynuyor. Yaptırım listelerinde yer almayan yığınla sıradan Rus kullanıcı krizden kaçışı kripto parada buluyor ve Ukrayna Devleti de kripto parayla bağış topluyor.

Yani savaş realitesinde kripto cephesinde hiç kötü bir sınav verilmiyor doğrusu. Ancak bu başka bir videonun konusu olabilir. Çünkü biz bugün BTCHaber olarak sizler için bu bölümümüzde Web3’ün Wall Street ve Big Tech dünyasının bilinen yeteneklerini nasıl avladığını inceledik.  Ekonomi, finans, hukuk, basın dünyasının yanı sıra bilgi teknolojisinin de üst düzey yöneticileri kendilerine web3’te yer ayırıyor, desek yanlış olmaz. 

Son dönemde şirketlerin iş ilanlarını üst üste paylaştık. Şubat ayı Spotify, Youtube, Microsoft, Walt Disney, Nike gibi şirketlerin web3 temalı iş ilanlarıyla geçti. Binance, uyumluluk bölümündeki işe alımları son dönemde iyice hızlandırdı. Bu aksiyon, düzenleyicilerin küresel olarak tüketicilere geçen yılki faaliyetleri hakkında birden fazla uyarı yapmasından beri söz konusu. 

New York merkezli finansal okuryazarlık ve finans haberleri sitesi The Street, interneti hegemonyası altına alan şirketlerin bu kez varlıklarını sürdürebilmek adına bir arayış içine girdiklerini yazdı.

Yazar: Sena Karakılıç

Web3 Günümüz İş Sektörünü Nasıl Etkiler?

Web3 ile ilgili raporlarda trilyon dolarlar seviyesinde bir ekonomik değer ulaşabileceğini sıklıkla görüyoruz. Peki, nasıl? Nasıl olacak da iş sektörü Web3’te bu kadar yoğun olarak konumlanacak? Bu soruya cevap verirken iş sektörünün önce Web1 ile sonrasında Web2 ile nasıl dönüştüğüne yakından bakalım. Eğer bu adımları iyi anlarsak Web3’te neler olacağını tahmin etmek zor değil. Web1 ...

Bağlantıyı kopyala