Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Web3 Oyun Şirketi Mythical Games, Küçülmeye Gitti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain temelli oyunlar geliştiren Mythical Games, yeniden yapılanma süreci içinde. Şirketin üst düzey yöneticisinin ayrılmasından kısa bir süre sonra Mythical Games işçi çıkarttığını açıkladı.

Mythical Games İş Gücünün Yüzde 10’unu İşten Çıkardı

Web3 oyunlarına odaklanan şirketler arasındaki Mythical Games, zorlu ekonomik ortamı gerekçe göstererek, iş gücünde küçülmeye gittiğini duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, çalışanlarının yüzde 10’unu işten çıkarıldığı belirtildi.

web3 oyun sirketi mythical games kuculmeye gitti 2

Yeniden yapılanma sürecine giren ve bu doğrultuda maliyetlerini düşürmek isteyen Mythical Games tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Diğer tüm şirketler gibi, ekonomik gerilemeden etkilendik ve işimizin bazı alanlarını, oluşan yeni ortama göre değerlendirme ve yeniden yapılanmak zorunda kaldık. Bu süreçte ne yazık ki sonuç olarak, ekibimizin bazı üyelerinin işten çıkarılması gibi acı verici bir karar almak zorunda kaldık.

LinkedIn verilerine göre Mythical Games’in şu anda yaklaşık 321 çalışanı bulunuyor. Şirkette yaşanan bu son işten çıkarma, şirketin üç üst düzey yöneticisi olan Rudy Koch, Chris Ko ve Matt Nutt’ın şirketten ayrıldıklarını açıklaması sonrasında geldi.  

Yazar: Burak Köse

Singapurlu yatırım şirketinden ters köşe Bitcoin (BTC) tahmini

Singapur merkezli yatırım şirketi QCP Capital, piyasaların spot Bitcoin ETF onayına odaklandığı günlerde paylaştığı bir yatırım notunda kısa ve orta vadeli beklentilerini açıkladı. Analistler, Ocak ayında SEC’in spot Bitcoin ETF’lerine yeşil ışık yaktığı takdirde ilk talebin piyasa beklentisi altında seyredeceği beklentisine sahip. Notta, potansiyel onayın ardından zayıf kalan talepten ötürü BTC’de bir “haber satışının” gerçekleşebileceği ...

Bağlantıyı kopyala