Bitcoin (BTC) $ 62,513.75 0.53%
Ethereum (ETH) $ 2,443.55 1.31%
BNB (BNB) $ 566.04 0.69%
Solana (SOL) $ 145.39 1.73%
XRP (XRP) $ 0.533877 0.56%
Cardano (ADA) $ 0.351827 0.07%
Dogecoin (DOGE) $ 0.111347 2.02%
Al veya Sat Paribu

Web3 Şirketi Serenity Shield, Digital Insights ile Anlaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasında yapılan yeni ortaklıklar sektörün gelişmesi ve büyümesi için büyük bir öneme sahip. Yapılan ortaklıklar hem kripto şirketleri hem de sektör açısından avantajlı ve yararlı oluyor. Bu kez web3 şirketi Serenity Shield ve dijital varlık danışmanlık şirketi Digital Insights Ventures ile anlaşma sağladı.

Serenity Shield ve Digital Insights İş Birliği Yaptı

Önde gelen web3 gizlilik girişimi Serenity Shield, dijital varlık danışmanlık şirketi Digital Insights Ventures (DIV) ile ortaklık kurdu.

Anlaşma her iki şirketin teknik gelişimini, pazarlama ilerlemesini ve bireysel olarak benimsenmesini kolaylaştıracak. Ortalıkla birlikte Digital Insights Ventures (DIV), Serenity Shield’in kullanıcılardan oluşan ekosistemine tanıtılacak.

Serenity Shield tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, iki şirket uzun vadeli stratejik bir iş birliğine imza attı.

https://twitter.com/SerenityShield_/status/1554392193221251074

Anlaşma, Serenity Shield ve DIV için iş, pazarlama ve promosyonun tüm yönlerini kapsayacak şekilde ayarlandı. Yani DIV, iş akışını daha dengeli ve esnek hale getirmeyi sağlamak için Serenity Shield’in gelecekteki tüm bağış toplama kampanyalarının küratörlüğünü yapacak.

DIV kurucusu ve başkanı Krishna Ramachandra, Serenity Shield ile iş birliğinin ürünü ve ekosistemi için önemli bir ortaklık olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

Serenity Shield ve DIV arasındaki yeni ortaklıktan çok memnunum. Uygunluk ve kullanılabilirlik ile önümüzdeki yıllarda en göze çarpan Blockchain projelerinden biri olacağından eminiz.

Yazar: Esra Bayram

Open Campus (EDU) Nedir?

Open Campus (EDU), Binance Launchpad platformunda IEO’su gerçekleştirilen UGC modelini kullanan bir çevrimiçi eğitim platformudur. Son 10 yılda çevrimiçi eğitim platformlarının popülaritesinin ciddi anlamda arttığına şahit olduk. Web2 dünyasında bu konuda bayrağı Udemy, Coursera ve Çin’in XuetangX’i gibi platformlar taşıdı. Bu platformlar, kullanıcıların diledikleri konunda eğitim ve kurs satın alarak sertifika kazanmalarına olanak sağlıyor. Halihazırda ...

Bağlantıyı kopyala