Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Web3’ün Pixar’ı Olmak İsteyen Lava Labs Yatırım Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Londra merkezli oyun girişim Lava Labs, A Serisi yatırım turunu 10 milyon dolarlık yatırım ile tamamladı. Web3’ün Pixar’ı olmak isteyen Lava Labs bu yatırım ile birlikte 100 milyon doların üzerinde bir değerlemeye ulaştı.

Lava Labs için 10 Milyon Dolar Yatırım

Electronic Arts’ın kurucusu Trip Hawkins tarafından da desteklenen blockchain oyun girişimi Lava Labs, A Serisi yatırım turunu 10 milyon dolar ile tamamladı. Şirkete yakın kaynaklardan alınan haberlere göre şirketin değerlemesi şu anda 100 milyon doların üzerinde.

The Block’un haberine göre toplanan fonlar,  25 oyuncuyu bir dizi engel parkurunda ve atış tabanlı zorluklarda birbirine düşüren AFAR adlı üçüncü şahıs bir arcade platformu olan ilk oyunu geliştirmeye gidecek.

web3un pixari olmak isteyen lava labs yatirim aldi 2

Konuya dair açıklama yapan Lava Labs CEO’su ve kreatif direktörü Kaya Tilev şunları söyledi:

“Vizyonumuz tamamen ‘eğlence’ ve kalıcı bir dünya yaratmak üzerinedir. Yaşamımız boyunca Pixar ve Disney’den ilham aldık ve özel sürecimiz aracılığıyla yeni nesil göz kamaştırıcı eğlenceyi yaratabilecek konumda olduğumuza inanıyoruz”

Bu arada yatırım turu İsviçreli yatırım şirketi Dialectic tarafından yönetildi. Turdaki diğer yatırımcılar ise şöyle sıralanıyor:  Merit, Circle, Dragonfly, DeFiance Capital, Animoca, Razer Computer, Weak Simp Cap, Dapper Labs ve Maven11. Ayrıca turda Santiago R Santos, Gabbi Dizon ve Nick Chong gibi isimler de melek yatırımcılar olarak yer aldı.

Lava şimdilerde, 10.000 arsanın satılacağı NFT‘ler şeklinde bir sanal arazi üzerinde çalışıyor. Bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren alıcılar araziyi mini bir oyunda kullanabilecek.

Yazar: Hazal Orta

Marmaris Yangınını Anlatan Geyikli Gece NFT Koleksiyonu Satışa Çıktı

NFT dünyası oldukça büyük. Bir tarafta şirketler vizyonlarını yansıtmak amaçlı NFT’ler piyasaya sürerken, bazen de kazanç odaklı NFT yatırımları yapılabiliyor. Ancak NFT’ler çok daha fazlasına hizmet edebiliyor. Dijital Sanatçı Gökhan Doğan ve Müzisyen Özge Doğan, Marmaris’te yaşanan yangını anlatan bir NFT koleksiyonu tasarladı. Geyikli Gece NFT Koleksiyonu İsmini Turgut Uyar’ın Şiirinden Alıyor NFT sektörü özellikle ...

Bağlantıyı kopyala