Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Wintermute, Asya pazarına genişlemeyi sürdürüyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Önde gelen kripto para piyasası yapıcılarından biri olan Wintermute, operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Şirket bu doğrultuda, Asya pazarına giriş yapmaya hazırlanan son firma olarak dikkat çekiyor. Şirket, önümüzdeki aylarda personelinin yaklaşık yüzde 4’ünü Singapur’a taşıyacağını duyurdu.

Kripto Para Sektöründe Asya’ya Yönelik Büyüme Hareketleri

Kripto para piyasası yapıcısı Wintermute, Asya’daki genişlemesini sürdürmek için çalışanlarının yaklaşık yüzde 4’ünü Singapur’a taşıyacağını duyurdu. İngiltere merkezli şirketin eş kurucusu Yoann Turpin, bu değişikliğe öncülük edecek isimlerden biri olacak.

Bu hamle, diğer kripto para firmalarının Asya’daki faaliyetlerini genişletme çabalarının bir parçası olarak görülüyor. Circle, dijital token lisansı almak için Singapur’a taşındı. Öte yandan, Gemini, Asya’daki operasyonlarını genişletme hedefiyle 100’den fazla yeni iş pozisyonu açmayı planlıyor. Kripto para firması FalconX de, Asya pazarına giriş yapmak için Singapur’daki dijital token lisansını almayı hedefliyor.

Bu gelişmeler, Singapur’un kripto para birimlerini mülk olarak kabul ettiği ve bu tür dijital varlıkların bir tröstte tutulabileceğini belirten bir yüksek mahkeme kararının ardından geldi. Ayrıca Singapur Para Otoritesi, dijital varlık türleri için endüstri standartlarını belirleyen bir rehber hazırlanmıştı.

Yazar: Burak Köse

Chiliz, Fan Tokenları Listelemek için FTX ile El Sıkıştı

Chiliz ve FTX borsası arasında bir anlaşma yapıldığı açıklandı. Açıklamaya göre, FTX borsası, INTER ve GAL ile başlayarak, Chiliz fan tokenlarını listeleyecek. Spor ve eğlence endüstrisi için blok zinciri sağlayıcılarından biri olan Chiliz, bu ortaklığı bir tweetle duyuran taraf oldu. Fan tokanlar, 2021 yılının başından bu zamana kadar dünyanın dört bir yanındaki büyük kulüplerin ve ...

Bağlantıyı kopyala