Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Worldpay, Kripto Para Desteği İçin Shyft Network İle El Sıkıştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ödeme sistemi devi Worldpay, kripto para hamlelerinde bir yenisini gerçekleştirerek önemli bir ortaklığa imza attı. Florida merkezli şirket, kripto para birimi endüstrisini küresel kara para aklamayı önleme (AML) kurallarına uygun hale getirmek için tasarlanmış bir dijital kimlik sistemi olan Shyft Network ile anlaştı.

İki şirket ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, büyük kripto para borsalarının çoğu için karttan kriptoya işlemci hizmetleri sağlayan Worldpay‘in Shyft topluluğuna üye olacağı söylendi.

Worldpay, Kripto Para Dünyasına Geçen Yıl Göz Kırpmıştı

Kripto alanında bir hamle yapacağının sinyallerini geçen temmuz ayında veren Worldpay, bir akıllı sözleşme katmanı olan Shyft’in “Veriscope” çözümüne dahil oluyor.

worldpay kripto para destegi icin shyft network ile el sikisti2

Kripto endüstrisi, ABD Finansal Eylem Görev Gücü‘nün (FATF) tavsiyelerine, kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerin (PII) belirli bir eşiğin üzerindeki kripto işlemlerine izin veren bir dizi konsorsiyum çabası ve teknik girişimle yanıt verdi.

Shyft, borsalar, saklama cüzdanları ve aracı kurumlar gibi kripto işlemlerine katılan varlıkların birbirlerini tanımlamalarını ve müşterileri hakkında güvenli bir şekilde veri paylaşmalarını sağlıyor.

FATF tavsiyelerine uymaya odaklanmış Shyft Network, son zamanda ilgi görüyor. Blockchain teknolojisiyle çalışan sisteme en son hukuk firması DLA Piper da katılmıştı.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Telefoncu Dayı, Bitcoin’e Saldırdı

JP Morgan CEO’su Jamie Dimon, 66 Yaşında. Serveti 1,8 milyar dolar. Harvard Mezunu. Dışardan bakınca aydın, görgülü, açık fikirli bir insan zannedersiniz. Ancak Bitcoin söz konusu olunca Dimon, bizde daha iyi hayat şartları ve yenilik talep eden gençlere ‘Çıkar telefonunu göster’ diye saldıran ‘dayı’lara dönüyor. Jamie Dimon, 2017’de Bitcoin için ‘sahtekarlık’ ifadesini kullanmıştı. Daha sonra ...

Bağlantıyı kopyala