Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Wrapped XRP, Ethereum Ağına Geliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Wrapped XRP (wXRP) için resmi duyuru Wrapped.com’dan geldi. Duyuraya göre, wXRP, aralık ayından itibaren Ethereum ağına gelecek. Ethereum blok zincirinde desteklenecek olan wXRP, Hex Trust ile gözetim altında tutulacak.

Wrapped XRP, Ethereum Ağı için Geliyor

Zincirler arası wrapped varlık veri sağlayıcısı Wrapped.com, 31 Ekim günü önemli bir duyuru yaptı. Duyuruya göre, Wrapped XRP (wXRP), Ethereum ağına gelecek. Wrapped XRP, XRP Ledger’ın (XRPL) yerel kripto varlığı olan XRP ile 1:1 oranında desteklenecek. Ayrıca başta da söylediğimiz gibi Hong Kong merkezli lisanslı dijital varlık sorumlusu Her Trust ile gözetim altında tutulacak.

wrapped xrp ethereum agina geliyor 2

Konuyla ilgili Ripple CTO’su David Schwartz da dün bir tweet attı. Schwartz, attığı tweette, kullanıcıların Ethereum cüzdanlarında, akıllı sözleşmelerinde ve DeFi’de wXRP kullanabileceğini söyledi.

Diğer yandan RippleX’in Genel Müdürü Monica Long da şunları söyledi:

“DeFi topluluğu için büyük haber! Bu, yalnızca XRP yardımcı programı ve likidite (daha fazla uygulama ve kullanım durumu) için değil, aynı zamanda zincirler arası çalışabilirlik için de harika. ETH ve BTC zaten aracılığıyla XRPL’de @gatehub ve XRPL’de daha fazla token göreceğiz. Bu sadece başlangıç.”

Yazar: Hazal Orta

HSBC, The Sandbox ile Metaverse’e Adım Attı

Metaverse kavramının gelişmesi ile beraber birçok büyük şirket ve marka bu alandaki çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda. Bu kez bir metaverse dünyasına adım atan isim dünyanın en büyük uluslararası bankacılık ve finansal hizmet sağlayıcılarından biri olan HSBC oldu. HSBC’nin metaverse dünyasına girişini popüler metaverse projelerinden The Sandbox Twitter hesabı üzerinden duyurdu. HSBC, The Sandbox ile Metaverse’e Giriyor Metaverse ve NFT dünyasının ...

Bağlantıyı kopyala