Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Yaptırımlardan kaçmak isteyen Ruslar, USDT transferi için platform kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Rus sınır ötesi ödeme platformu Exved resmi olarak faaliyete geçti. Platform dolara çıpalanmış stablecoin USDT’yi kullanarak sınır ötesi ödemelere izin veriyor.

Dijital ödeme platformu Exved, yaptığı açıklamada Rus ithalatçı ve ihracatçıların artık “döviz işlemleri ve dış ekonomik faaliyet” sürecini basitleştirmek için kurumlar arası (B2B) çözümünü kullanabileceklerini belirtti.

Exved’in lansmanına, geçen yıl merkeziyetsiz kripto rublesi projesini başlatan InDeFi Bank da dahil olmak üzere büyük sektör paydaşları katıldı.

Exved yaptığı açıklamada, “Platform, Kara Para Aklama ve Terörle Mücadele Finansmanı önlemlerine uygun olarak yalnızca tüzel kişilerle çalışmaktadır” dedi ve ekledi:

“Projenin amacı, Rus tüzel kişiliklerinin sınır ötesi ödemelerini aracılar olmaksızın asgari piyasa fiyatlarıyla yapmalarına yardımcı olmaktır.”

Platform testleri geçti

InDeFi Smart Bank kurucu ortağı ve CEO’su Sergey Mendeleev, Exved’in iç mekaniğinin Merkez Bankası ve Rusya Federasyonu Federal Finansal İzleme Servisi tarafından test edildiğini ve onaylandığını söyledi.

Mendeleev, “Projenin kendisi elbette genel olarak özel bir girişimdir. Her şeyden önce insanlara yüzde 6-7 yerine yüzde 2-3 ödeyebileceklerini göstermeyi ve ödeme taleplerini yerine getirmek için belirli mekanizmalar sunmayı amaçlamaktadır” dedi.

Yazar: BTCHaber

Justin Sun: SEC’in Düzenleyici Çerçevesi Emekleme Aşamasında

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Justin Sun‘a dava açtı. Sun, SEC’in düzenleyici çerçevesinin emekleme aşamasında olduğunu ifade etti. Sun, düzenleyici kurumlarla iş birliği yapmaya istekli olduklarını ifade etti. Justin Sun’dan SEC Açıklaması Kripto dünyasının fenomen isimlerinden Justin Sun, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) davasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. SEC, Tron ağının kurucusu ...

Bağlantıyı kopyala