Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Yeni Borsalar, Krizi Fırsata Çevirmeye Çalışıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Yeni kurulan kripto para borsaları, krizi fırsata çevirmeye çalışıyor. Kripto borsalarının, FTX iflası ve SEC’in Binance ve Coinbase’e açtığı davaları fırsata çevirmek üzere harekete geçtiği bildirildi. Son gelişmeler ile birlikte küçük borsaların, pazardan pay kapmak için yeni fikirleri hayata geçirme adımlarını hızlandırdığı kaydedildi.

Yeni Borsalar Krizi Firsata Cevirmeye Calisiyor3334

Yeni Borsalar Fırsat Arayışında

Yeni nesil borsa projelerinin merkeziyetsiz borsalar ile kurumsal pazaryerlerinin karışımdan oluşan hibrit bir model içerdiği ifade edildi. Risk sermayesi şirketlerinin, merkezi borsa tekliflerine eskisi kadar ilgi göstermediği belirtildi. Merkeziyetsiz borsa girişimlerinin, Kasım 2022’den bu yana 43 anlaşmada yaklaşık 144 milyon dolar yatırım aldığı ortaya çıktı.

Pantera Capital’in ortağı Franklin Bi, sadece 1.0 borsalarını gördüklerini belirterek, “DeFi ekosistemini bir araya getirme açısından nelerin mümkün olduğunu bilen yeni nesil borsaların dalgasını görüyoruz” ifadesini kullandı. Bi, CeFi ve DeFi’yi birleştiren hibrit borsa modelinin giderek daha popüler hale geldiğini söyledi.

Dexterity Capital’den Michael Safai, ABD düzenleme çalışmalarının merkezi borsa girişimlerinin büyüme potansiyelini sınırlayacağını söyledi. BlockTower Capital girişim başkanı Thomas Klocanas, borsaların yıllardır olmadığı kadar yıkıma hazır olduğunu ifade etti. Greenfield’den Dudka, yeni borsaların ürün-piyasa uyumunu bulmasının çok zor olduğunun farkında olmaları gerektiğini aktardı.

EDX, Zodia Markets, CrossX, Archax ve tartışmalı Prometheum gibi gelişmekte olan borsaların büyük ölçüde kurumsal pazara odaklandığına dikkat çekiliyor.

Yazar: Göker Bilgiç

Bitcoin verileri boğa koşusunu işaret ediyor: İlgi başladı

Bitcoin yeni adresleri ile ilgili son veriler, bireysel yatırımcıların yeniden ilgi duymaya başladığını ve düşüş eğiliminin sona erdiğini gösteriyor. Kripto para piyasasının son birkaç aydır yaşadığı buhran sona ermek üzere. Alman hükümeti, Mt Gox, ABD ve küresel piyasalar kaynaklı düşüşlerin etkisi geçmeye başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün 62.000 dolar bandına dayandı. ...

Bağlantıyı kopyala