Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Yerli NFT Platformu Carny El Değiştiriyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto ve NFT alanında yapılan satın alımları sayısı günden güne artıyor. Bu satın alımların bir yenisi de Türkiye’de yaşandı. Türkiye’nin kürate edilmiş ilk NFT platformu olarak öne çıkan Carny, Tual Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdal tarafından satın alındı.

Yerli NFT Platformu Carny El Degistiriyor 1

Yerli NFT Platformu Carny, Tual Holding Yöneticisi Tarafından Satın Alındı

Tual Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdal, Türkiye’nin kürate edilmiş ilk NFT platformu Carny’yi satın aldı. Ethereum tabanlı NFT platformu Carny, seçilmiş üreticilerin orijinal içeriklerinin sergilendiği bir NFT pazar yeri olarak kullanıcılarına hizmet sunuyor.

Daha öncesinde Boyner ile BforGood sergisini düzenleyen Carny, bu sergi ile Türkiye’nin ilk mağaza içi NFT sergisine de ev sahipliği yapmıştı.

Bu satın alım sonrası konuşan Carny Kurucu Ortağı Nuri Sayraç, şu ifadelere yer verdi:

“Biz Carny olarak daima geleceğin sanat ve NFT dünyasına ayak uydurmak için çalıştık. Bu kapsamda, yaptığımız işler de hep yenilikçi işler oldu. Bugüne dek Türkiye’de yaptığımız işlerle birçok ilke imza attık. Ünlü sanatçılar, markalar ve galeriler ile güzel iş birlikleri gerçekleştirdik. Bu iş birlikleriyle yaptığımız işleri topluluğa gösterme fırsatımız oldu. Şimdi ise bunun karşılığını aldığımız bir süreçteyiz. Bugün itibarıyla da birçok ülkede farklı alanlarda yatırımları bulunan ve dijital varlıklara olan ilgisiyle tanınan Sayın Mahmut Erdal, Carny markasını almış bulunuyor. Hem kendisi hem de sektör için hayırlı olmasını diliyorum” 

Yazar: Cem Arslan Kurt

Spot Bitcoin ETF’lerde seri sona erdi: Haftalar sonra ilk defa

Kripto para piyasası ABD’den gelecek verilere odaklanırken, spot Bitcoin ETF’lerde beklenildiği gibi net para çıkışı gerçekleşti. Bitcoin’de hareketli saatler başladı. Lider kripto para birimi, 12 Haziran Çarşamba günü ABD’den gelecek enflasyon verisi ve faiz kararı öncesinde düşüş yaşadı. BTC’nin düşüşüne ABD’de işlem gören spot Bitcoin ETF’ler de eşlik etti. SoSoValue’den elde edilen verilere göre, 10 ...

Bağlantıyı kopyala