Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Yuga Labs’ın yeni oyunu Forge’den önemli başarı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonuyla tanınan Yuga Labs, video oyunu sektöründeki adımlarıyla da ilgi çekiyor. Yeni oyunu Forge, önceki oyuna göre kullanıcı etkileşimini iki katına çıkardı.

Yuga Labs, Dookey Dash’ten Sonra Forge İle Yeni Bir Oyun Deneyimi Sunuyor

Yuga Labs, bir Web3 stüdyosu olarak özellikle Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonu ile bilinirken, video oyunu sektöründe de dikkat çekici adımlar atıyor. Stüdyonun en son oyunu olan Forge, önceki oyun Dookey Dash’ten iki kat daha fazla kullanıcıyı bağlamayı başardı.

Yuga Labs‘ın Baş Oyun Yöneticisi Spencer Tucker, son oyunları Forge’un, Dookey Dash’ten iki kat daha fazla kullanıcıyı etkisi altında tutmayı başardığını belirtti. Yuga Labs ile birlikte çalışmaya başlamadan önce mobil oyun stüdyosu Scopely’de görev yapan Tucker, Forge’un 10. gün elde tutma oranının yüzde 42 olduğunu belirtti.

Yuga Labs’ın önceki oyunu Dookey Dash, bu yılın başlarında piyasaya sürüldü ve Sewer Pass NFT’leri 110 milyon dolarlık bir işlem hacmi yaratmayı başardı. Ünlü bir Fortnite oyuncusu, oyunun efemeral yarışmasını kazanarak 1,6 milyon dolarlık bir kazanç elde etti. Tucker, çoğunlukla Dookey Dash’i deneyen oyuncuların Yuga NFT’sine sahip olmadıklarını, ancak oyunun birçok oyuncuya yeni cüzdan oluşturduğunu belirtti. Tucker konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Dookey Dash oyununda yer alan oyuncuların yüzde 75’i Yuga ekosisteminden bir NFT’ye sahip değilken, tekil cüzdanlarda yüzde 40’lık bir büyüme yaşadık.

Yazar: Burak Köse

FTX Token DAO, 7 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Kripto para piyasasına yapılan yatırımlar, ekosistemi geliştirmek ve büyütmek için önemli bir konumda yer alıyor. Bu yatırımlarla birlikte gücüne güç katan piyasada bu kez merkeziyetsiz özerk bir kuruluş olan FTX Token DAO, 7 milyon dolarlık yatırım aldı. FTX Token DAO’ya 7 Milyonluk Yatırım Kripto para borsası FTX‘in tokenı FTT için kurulmuş bir topluluk olan FTX ...

Bağlantıyı kopyala