Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

ZA Bank, Kripto Şirketleri için Hesap Hizmetleri Sunmak İstiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe birçok şirket kripto para birimleri ile yakından ilgileniyor. Son olarak Hong Kong’un en büyük sanal bankası ZA Bank, kripto ve fiat para birimlerinin transferlerini ve şehrin gelişen dijital varlık sektörü için hesap hizmetleri sağlamaya çalışıyor.

ZA Bank, Kripto ile Yakından İlgileniyor

Varlıklara göre Hong Kong’un en büyük sanal bankası olan ZA Bank’ın, kripto hesap hizmetleri sağlamaya ve kripto-fiat değişimlerini kolaylaştırmaya ayarlandığı bildiriliyor.

Kripto para borsası Binance CEO’su CZ de resmi Twitter hesabı üzerinden Hong Kong’daki bankaların kripto ile yakından ilgilendiğini belirtti.

Banka, lisanslı borsalardaki token mevduatlarının Hong Kong doları, Çin yuanı ve dolar cinsinden çekilmesine izin vermek için bir uzlaşma bankası olarak hareket edecek ve ayrıca kripto firmalarına hesap hizmetleri sunacak.

Çinli milyarder Ou Yaping tarafından kurulan ZA Bank’ın lisanslı borsalar üzerinden token-fiat para birimi dönüştürmeleri sunacağını söyledi. Iu, ZA’nın müşterilerin kripto paralarını borsalara yatırdıktan sonra Hong Kong, Çin ve ABD para birimlerinde para çekmelerine izin vermeleri için bir uzlaşma bankası olarak hareket edeceğini söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Sıra kime gelecek?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 3 bin kişilik ekibiyle 552 mükellefin 9 büyükşehirdeki 707 kuyumcuya eş zamanlı vergi denetimi yaptı. Vergi müfettişleri ile Gelir İdaresi Başkanlığı personelinden oluşan 3 bin kişilik denetim ekibi incelemelerini tamamladı. Mevcut stokların tek tek sayımı, faturasız işlem yapılıp yapılmadığının tespiti, ödemelerin ve tahsilatların firma üzerinde  gerçekleşip gerçekleşmediği, faturalı ürünlere ait gerçek ...

Bağlantıyı kopyala