Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Zum Token (ZUM) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Zum token (ZUM) bir online oyun platformunda kullanılan kripto para olarak tanımlanabilir. Zum token platformunda oyun meraklılarını belirli hizmet ve olanaklar bekliyor. Kullanıcıların ücretsiz olarak deneme yapabilmelerine imkan sağlanıyor. Bu sayede kullanıcılar platforma para yatırmadan bütün imkanları deneyerek gerçek bir tecrübe elde edebiliyor. Arzu eden kullanıcılar daha sonra platforma fonlarını yatırarak çeşitli oyun deneyimleri yaşayabiliyor. Bu içerik boyunca Zum oyun platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca bu platformda kullanılan kripto para Zum token’lere (ZUM) yönelik de birtakım ilgi çekici bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Blockchain teknolojisi hayatlarımıza Bitcoin (BTC) ile birlikte iddialı bir giriş yaptı. BTC ilk kez piyasaya sürülüp kullanıcılara tanıtıldığında Blockchain teknolojisinin bu noktaya geleceğini hayal etmek dahi güçtü. Ancak BTC kendisine yeni kullanıcılar buldukça bu güçlü teknoloji de gelişimini sürdürdü. Sonuç olarak bugün büyük bir ekosistemin meydana geldiğine şahit oluyoruz. Blockchain teknolojisi kullanıcılara çok sayıda avantaj sunuyor. Bu avantajların başında hiç şüphesiz merkeziyetsizlik fikri yer alıyor. Tarafların herhangi bir aracıya ya da merkeze ihtiyaç duymadan işlemlerini kendi aralarında gerçekleştirebilmesi gerçekten de devrim niteliğinde bir yenilik. Bu merkezsizlik fikri öylesine yayıldı ki bugün dev bir merkezsiz finans (DeFi) ekosistemi oluştu. Kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına göre bu ekosistemde yer alan projelerden istifade edebiliyor. Aklımıza gelebilecek hemen her alanda DeFi projesinin yer aldığını söylemek mümkün. Biz de bugün Zum token (ZUM) projesini değerlendireceğiz.

ZUm

Zum Token (ZUM) Ne Zaman Çıktı?

Web kaynaklarında yer alan verilere göre, Zum token (ZUM) çalışmalarına 1 Eylül 2019 tarihinde başlandı. Zum token projesi kapsamında kullanıcıların oyunculuk alanında tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir platform ortaya kondu. Böylece kullanıcılar hem diledikleri oyun deneyimlerine erişebilecek hem de bunu güvenli bir şekilde yapabilecekler. Zum token platformu blockchain teknolojisinin benzersiz olanaklarından güç alıyor. Bu sayede çok sayıda kullanıcının sorunsuz bir şekilde, kendilerine sunulan hizmetlerden faydalanması mümkün hale geliyor. Yola çıktığı ilk andan itibaren platformunu sürekli geliştirmek isteyen Zum token ekibi bugün belirli bir kullanıcı sayısına ulaşmayı başarmış. Ekosisteminde çok sayıda hizmet ve oyun sunan Zum token (ZUM) belirli borsalarda da işlem görmeyi başarmış.

Zum Token (ZUM) Fiyatı Nedir?

Zum token (ZUM) platformunda kullanılan kripto para ZUM için en yeni fiyat verilerini aşağıdaki başlıklardan bulabilirsiniz. Bu başlıklarda en güncel Zum token fiyatı yer alıyor. Zum token ekibi, projelerinin kripto para topluluğuna tanıtılması için detaylı bir tanıtıcı evraka yer vermemiş. Ancak web kaynakları detaylı bir şekilde taranırsa konu hakkında birtakım bilgilere erişmek mümkün hale geliyor. Bunun dışında projeyle ilgili net veriler veren bir mecranın bulunmadığını görüyoruz. Zum token’in kendi web sayfasının dahi proje hakkında çok fazla veri sunmadığını üzülerek görüyoruz. Genellikle kripto para severler bu tip projelere güven duymak için bu tür bilgilere ve şeffaflık duygusuna ihtiyaç duyuyor. Ancak maalesef Zum token projesinde bu konularda büyük eksiklikler bulunuyor.

Ünlü piyasa izleme platformu CoinMarketCap üzerinden temin edilen veriler bize yukarıdaki paragrafta bahsettiklerimiz hakkına fikir sunuyor. Buna göre Zum token’lerin bir arz sınırının olmadığı bilgisine ulaşıyoruz. Ancak proje ekibinin belirttiği Zum token arzı ise 70 milyar civarında. Dolaşımda bulunan ZUM adeti ise 16,6 milyar kadar.

ZUM token

Zum Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ZUM token [mcryptocoin=”ZUM” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ZUM token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ZUM” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ZUM token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ZUM” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ZUM” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Zum Token Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ZUM token [mcryptocoin=”ZUM” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle ZUM token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,00064 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ZUM token yılın en düşük seviyesini ise 0,0000017 dolarla belirledi. Zum token arzı yüksekken projenin piyasaya değerinin düşük olması bu küsuratlı fiyatları normal hale getiriyor.

Zum Token (ZUM) Nasıl Çalışmaktadır?

Oyunculuk sektörü blockchain teknolojisinden nasibini almak isteyen alanlardan. Özellikle Covid-19 salgınının etkisiyle milyarlarca dolar değerine ulaşan bu sektör blockchain’i entegre ederek güçlü bir yapı meydana getirmek istiyor. Piyasada özellikle metaverse alanında birçok yeniliğin ortaya konulduğunu görüyoruz. Zum token proje ekibi de tüm bu olanların farkında. Ekip bu teknolojiyi kullanarak oyunculuk alanında iyi hizmetler sunan bir platform meydana getirdi. Zum token (ZUM) ise bu platformda kullanılan kripto para olarak tasarlandı.

ZUMnedir

Zum token ekosisteminde kullanıcılara ücretsiz deneme hesabı, kripto para yatırma çekme, sadakat programı gibi olanaklar sunuluyor. Bu olanaklardan faydalanan kullanıcılar kendilerini oyunculuk dünyasında kaliteli deneyimler elde ederken bulabilecek. Elbette bu projenin ne kadar kaliteli olduğunu ve bu dile getirilen iddiaların ne denli gerçek olduğuna kullanıcıların kendileri karar verecek.

Zum Token (ZUM) Nasıl Satın Alınır?

Zum token (ZUM) belirli kripto para borsalarından alınıp satılabiliyor. Bu borsalar arasında Pancakeswap başta olmak üzere Mercatox ve Finexbox yer alıyor. Kullanıcılar Mercatox üzerinden BTC ve ETH yoluyla ZUM token sahibi olabilirler. Kullanıcıların kripto para yatırımı yapmadan önce araştırmalarını dikkatlice yapmış olmaları bekleniyor.

Yazar: Ömer Uçar

Güneydoğu Asya’nın Dev Spor Ayakkabı Pazarı Bitcoin Kabul Ediyor

Kripto para dünyası hızla büyümeye devam ederken ödeme seçenekleri arasında kripto ekleyen şirketlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Güneydoğu Asya’nın en büyük çevrimiçi spor ayakkabı satıcısı Novelship, artık ödeme olarak Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimlerini kabul ediyor. Güneydoğu Asya’nın Novelship’i Bitcoin Kabul Ediyor Güneydoğu Asya’nın spor ayakkabı, giyim ve koleksiyon ürünleri için en büyük ...

Bağlantıyı kopyala